PESCARI AMARASTENI


28378339_1459554110822284_7807972024976353981_n
ACASAEVENIMENTEACTUALITATESPECII PESTI DIN ROMANIAPESTI RAPITORI - PARTEA 1PESTI RAPITORI - PARTEA 2PESTI PASNICI - PARTEA 1PESTI PASNICI - PARTEA 2SPECII MARINE SI SEMIMARINEPESTI MICIPESCUITUL PE ANOTIMPURICONTACT
Copyright by Pescari Amarasteni @ 2018
Facebook-Like-PNG-Transparent Facebook-Like-PNG-Transparent Facebook-Like-PNG-Transparent
A.P.A.
GRUP
PAGE
  Am sărbătorit astăzi 3 ani împreună, ziua noastră, la Pescari amărășteni ziua în care an de an am ținut să ne vedem și în alte ipostaze în afară de pescuit, de fapt o petrecere în familia noastră din grup, grupul unde unii din noi ne-am cunoscut. 

Suntem, sau aparținem care mai de care mai multor grupuri, pentru noi, aici, acest aspect nu contează, ci faptul că ne simțim bine unii cu alții și între noi am văzut că s-a produs o legătură aparte, v-o spun pe bune, fără veăjeli; în timp am mai avut "fenomene" care nu au corespuns și într-un sau altul au dispărut în neant, în fine, "morții cu morții, vii cu vii". 

Mulțumesc celor prezenți pentru că au avut plăcerea și dispoziția să fim preț de câteva ore împreună și îmi pare rău de cei ce din diverse motive nu au mai putut veni, vă așteptăm la următoarele întâlniri, urmează pe 1-3 Iunie concursul de pescuit+tabără pentru copii unde cine este disponibil poate chiar da o mână de ajutor. Până atunci, fire întinse să aveți și numai bine să vă fie !

Nu în ultimul rând țin să mulțumesc echipei imprimari.ro care ne-au inscripționat niște tricouri deosebite și cu care vom colabora cu siguranță pe viitor, respectele mele domnilor pentru promptitudine și calitate !
PESCARI AMĂRĂŞTENI - 3 ANI ÎMPREUNĂ!
LA MULȚI ANI PESCARI AMĂRĂŞTENI